Verzenden & retourneren

RETOURNEREN

Je kunt artikelen binnen uiterlijk 14 dagen na levering in originele verpakking, ongebruikt en voldoende gefrankeerd retour sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren. Wanneer je een item retour stuurt zullen wij, na ontvangst van de retourzending zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag aan je terugstorten op dezelfde rekening waarmee betaald is. Ruilen is helaas niet mogelijk; als je een ander product zou willen, dan kun je een nieuwe bestelling plaatsen en het ongewenste item retour sturen. Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

KOSTEN VAN AFLEVERING

Bij bestellingen binnen Nederland worden de prijzen van Post NL berekend.(tot 10kg slechts € 6,95, inclusief track & trace) Als het georderde bedrag boven de €100 is worden de verzendkosten niet berekend. Bij verkoop naar het buitenland worden de Post NL verzendkosten voor dat specifieke land aangehouden. Als er voor meer dan €250 wordt besteld naar andere landen binnen Europa worden er geen verzendkosten berekend. Bij koop op afstand gaat u akkoord met een volledige betaling voordat de levering zal geschieden. Wij maken gebruik van de pakketbezorgdienst van Post NL en zijn afhankelijk van hun bezorgkwaliteit.

PRIJZEN

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventueel andere belastingen. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden ons niet